duminică, 21 noiembrie 2010

„Profesorul” Ancu Dinca

In ziua de 14. 11. 2010, intre orele 13.30 – 14.45, pe postul TV Antena 2, am vizionat o disperata emisiune – reclama dedicata lui Ancu Dinca si ”minunatei” sale inventii(DPE) ! Oare sa nu-i mai mearga lui AD asa de bine ”afacerile” (e criza, de, !), oare incasarile Antenei 2 sa se fi diminuat si ele, incat sa accepte contra cost consistent, sa se ”prostitueze” o ora intreaga ? O fi una, o fi cealalta, or fi amandoua, cine stie.....?
Talk – show-ul („SEFUL PAPADIILOR”) a fost sustinut de catre trei personaje: „Savantul- inventator” Ancu Dinca, evident, tot cu parul valvoi ”a la Einstein”, care a devenit acum si ”profesor” (unde, de cand, specialitatea ? ! ), un ”locotenent” de-al sau (Stelian), ”medic- periuta”, probabil bine platit si ii intelegem ”prestatia” din Romania , si un moderator al Antenei 1, un personaj total necarismatic, cu o mutra nestiintifica, si care se minuna de tot ce spuea AD, desi mai multe spunea medicul ”purtator de cuvant”. Medicul a incercat prin cuvinte mestesugite, cu plimbari prin practicile medicinei populare fitotehnice asiatice, sa arate ca ”inventia” lui AD a tinut cont de acestea (dar, s-a demascat la un moment dat, ca nu a citit, de fapt, descrierea ”celebrului” brevet de inventie, 119756B1/28.05.2003 )
Ce am inteles din emisiunea TV :
1/ Ca afacerile lui AD, inca merg in continuare (dar, asa, ca pe timp de criza), ca nu l-a „deranjat” nimeni (Academia Romaniei, Politia, Ministerul de Finante, etc) pana in prezent
2/ Ca ”stiinta” lui AD este o stiinta ”la catarama” care sta la baza inventiilor !
3/ Ca AD a dobandit si titlul de profesor, probabil universitar, pai...nu ? 4/ Celebrul produs DPE al ”inventiei” sale, cu toate variantele sale, este acum, de fapt, un ”FITO-BIO-STIMULATOR”, care este bun pentru absolut toate bolile organelor corpului uman, situate pe toate cele 5 nivele, incepand din varful capului si pana in zona...gonadelor (la un tolck- show viitor, se va spune, probabil, ca e mai bun decat...viagra ! ) Produsului prezentat pe ecran, de marime unui timbru postal (nu s-a mai spus cat costa acum, pe criza), i s-au gasit noi virtuti (evident prin ”laborioase cercetari”, facute de colaboratorii doctoranzi ai lui AD, care nu stim daca este...doctor ! Asfel, s-a demonstrat ca acesta este capabil sa ”creeze os” (atentie, medicina sportiva !), ca este foarte bun pentru implanturile dentare (atentie, medici stomatologi !), etc. Toate acestea insa au loc daca nu ai blocaje informationale in sistemul nervos, respectiv daca crezi in acest tratament bioenergetic. Eu, si ma repet cu asta, cred ca singurul efect al acestor ”talismane vrajitoresti” este cel de ...PLACEBO ! De fapt si ”locotenentul” observand la un moment dat, ca ”l-a luat gura pe dinainte” a incercat ”sa mai dreaga busuiocul”, cum se spune, afirmand ca, totusi, tratamentul cu DPE-uri este obiectiv si da rezultate si in cazul celor care nu cred. Ce bine ar fi sa faca domniile lor experiente pe cobai si caini!
5/ Ca a incheiat un contract pe 6 ani cu ”Transelectrica”, pentru a-i feri,acesteia,lucratorii de electrocutari ( este incredibil cum un,,,absorbant pasiv...o poate face !)
6/ Am inteles.din afirmatiile emise, ca strainatatea se lasa, in continuare, ”imbrobodita” (nu cred insa ca, pe degeaba !) de catre AD, pe care il omagiaza public, gratuladu-l cu premii, diplome si medalii. Este vorba desigur de ”fenomenul GENEVA” care se propaga si prin alte parti ale Lumii.
Una peste alta, o emisiune pentru naivi si suferinzi disperati, o emisiune penibila a Antenei 2, care sa produca greata auditoriului cu o cultura tehnica, cat de cat .

God bless Romania !

PS : Nu s-a spus nimic despre o alta ”inventie-panaceu” a generalului dr. Ing Emil Strainu, care este ....concurenta in utilitati cu a lui AD ! Sa fi inceput o lupta pentru cucerirea pietii ?

Dr. Ing. Andrei Ciontu, Bucuresti, 15.11.2010

3 comentarii:

Emi spunea...

Si eu eram sceptic prima oara cand am auzit asa ceva, dar am primit cadou de la cineva o bulinuta din asta care e facuta sa te protejeze de radiatiile nocive produse de echipamentele electronice.DNRN2 parca se cheama.
Obisnuiesc sa stau cam mult in fata calculatorului si eram permanent obosit si cu ochii inflamati. Am pus bulinuta asta pe laptop, mai mult la misto, eram foarte sigur ca e o aberatie, dar s-a simtit in scurt timp diferenta radicala. Vreau sa va zic ca pot sta oricat in fata calculatorului fara sa ma simt obosit. Nu am gasit nicaieri vreo explicatie simpla asupra modului de functionare, toate sunt niste abordari cam avansate din sfera fizicii cuantice, probabil nici nu nu sunt recunoscute stiintific de vreme ce majoritatea specialistilor sunt rezervati, mai ales ca are la baza niste amestecuri de plante :)) Oricum, e pe bune, n-are cum sa fie efect placebo ca eu cel putin am fost foarte sceptic.Si pana sa ma conving credeam ca ochii ma dor si lacrimeaza de la lumina monitorului, nu din cauza interactiunii cu altfel de radiatii.
As fi curios daca si celelalte "dispozitive" isi fac efectul.
Oricum, merita sa incercati, sigur va puteti convinge. Numai bine!

eva888 spunea...

Nu pot sa cred in asa ceva nu as incerca niciodata

Anonim spunea...

Inainte de a huli ceva, trebuie sa te informezi. Intr-adevar, totul tine de fizica cuantica. Radiatiile emise de aparatele din ziua de azi sunt ecxtrem de nocive.
Articolul este veninos, amatorist iar semnatarul are face bine sa se mai informeze putin. Daca e batran si stie un pic de limba rusa (ca in comunism rusa a fost obligatorie) poate citi pe internet multe din acest domeniu. Daca este tanar si doar veninos, sa stea jos si sa nu mai comenteze.